Australian Bodycare hair loss conditioner

Inlägget innehåller annonslänkar till Apohem

Australian Bodycare hair loss wash ska stärka håret och göra att det känns tjockare. Det är framtaget för tunt och fint hår. Schampot går även att köpa som Australian Bodycare hairloss kit där du får en hel serie som ska samverka.

Det som ska göra underverk med håret i Australian Bodycare hair loss wash är Capilia Longa och Tea Tree Oil. Tillsammans ska de ge ett tjockare och starkare hår. Den multi-aktiva ingrediensen Capilia Longa härstammar från Curcuma longa, som är en tropisk och subtropisk växt med unika regenererande egenskaper. Capilia Longa väcker de latenta dermala papillacellerna och aktiverar hårrötterna igen för att bilda nytt hår.

Recension Flaskan har en design som jag gillar och locket är lätt att öppna även med blöta fingrar. Det känns som att den klarar att ramla i duschen utan att gå sönder eller skada badrummet.

Doften är såklart lätt av Tea Tree oil men inget som ligger kvar. Jag upplever att det är lätt att få rent håret med shampot och håret håller sig fräscht. Det torkar inte ut och håret blir luftigt.

Australian Bodycare hair loss wash finns hos Apohem för 139kr

Köpa igen? Det är ett bra shampo så det kan jag absolut göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *