Depend Brow lift illusion 
Depend Brow lift illusion 

Inlägget innehåller annonslänkar till Kicks, det påverkar inte min åsikt om produkten

Depend Brow lift illusion är ett veganskt brynvax som ger illusionen av att ha gjort ett brow lift. Den ska tämja brynen och forma stråna så du kan lyfta dem och hålla dem på plats hela dagen. 

Med åren tenderar ögonbryn och ögonlock att vandra söderut vilket gör att vi ser trötta ut och har mindre plats för ögonmake. Genom att lyfta brynen så får vi mer utrymme mellan bryn och fransar och då ser vi piggare ut. 

Recension Glasburken är snygg men väger lite att ta med. Nu är den inte så stor så det går lätt att ta med den ändå. Det som är jobbigt med det här formatet är att applikatorn ligger löst i makeupväskan och har en förmåga att försvinna eller gegga ner allt annat. Det är kanske bara jag som är slarvig men ös på med råd om du har en bra lösning. 

Det är lätt att borsta fram önskad form och Depend Brow lift illusion är ofärgad kan du välja om du vill fylla på med färg eller bara ha brynen som de är.

Jag har testat brynprodukter som antingen har den där klibbiga vaxkänslan eller blir torra och smular så man ser ut att ha mjäll i brynen och det är anledningen till att jag ofta hoppar över brynstyling trots hooded eyes och lockiga bryn. Den här känns inte ens när den torkat och jag har medvetet försökt kleta ut färgen utan att lyckas. 

Den sitter riktigt bra och mina bångstyriga bryn sitter på plats och uppför sig hela dagen. Extra bonus för att jag ser lite piggare ut utan att behöva springa till salong för att fixa brynen hela tiden även om jag älskar salonger så måste jag jobba ibland också. 

Depend Brow lift illusion på rea hos Kicks för 119,20 ord 149kr

Köpa igen? Jag velar mellan att köpa om den här eller den färgade när de tar slut men de är bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *