Dr Belter Night Care plus är en riktigt tjock nattkräm till känslig hud. Den hör till linjen Bio Classica som är balanserande och fuktgivande hudvård med silkesprotein för den medvetna användaren som vill ha synbara resultat och en sensuell känsla. Det sensuella med en nattkräm begriper inte jag riktigt. När jag handlar hudvård vill jag ha effekt och sexsnacket hör hemma i ett annat fack. Ett så seriöst märke borde ha en sundare marknadsföring men det är nog bara jag som hänger upp mig på orimliga ordval. Jag lovar att min åsikt om ordvalet inte påverkar vad jag tycker om krämen eftersom jag hittade texten när krämen redan var testad.

Den ingick i ett testkit och jag har testat produkterna en och en för att verkligen känna på dem. Den här är för torr och krävande hud. Med ökande ålder kräver huden mer och mer så den här är som gjord för mig.

Innehållet gör mig glad för att det är många dokumenterat bra ingredienser i den här. Ekologiska och effektiva! Tyvärr för alla veganer så innehåller den bivax men för mig gör det absolut inget. Innehållsförteckningen är ren så jag kopierar in den så kan du läsa:

Skvalen, Bivax, Bisabolol, Hyaluronsyra, Mandelolja(eko), Ringsblomsolja (eko), Sacha Inchi-olja, Jojobaolja (eko), Gurköstolja (eko), Sheasmör, Lugnande komplex, Naturlig fuktfaktor (NMF), Baobab-Hibiscuskomplex, Vitamin A, B, E, H-komplex, Kelp (Laminaria Ochroleuca), Vitamin E, Veganskt silkesproteinRödklöver (eko), Vit lotus.

Annons

Konsistensen påminner om barnsolkräm eller zinkpasta. Den är tjock och bäddar verkligen in huden för natten. Framförallt ska den här förhindra att kollagenet bryts ner och att fina linjer och rynkor bildas. Jag blir glad att den ska hjälpa till att bygga upp hudbarriären, förhindra fuktförlust och öka fastheten.

Det jag framförallt märker när jag använder Dr Belter Night Care plus är att huden känns fastare på morgonen. Man vaknar mjuk och len. Nu kan jag inte komma med ett utlåtande om långtidseffekt eftersom det är en ganska liten tub. Det är en bra kräm som jag är sugen att köpa igen.

Det här är produkter som endast säljs på salong så jag hittar inget pris på den. De produkter jag hittar på nätet från märket har en human prissättning. Om du är nyfiken rekommenderar jag att du söker dig till en salong som säljer deras produkter så får du bra rådgivning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *