Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks

Skin Treat Nourishing cleanser är en återfuktande duschgel. Om det ska vara gel, tvål eller kräm kan vi debattera i timmar om ifall ni vill. Jag utgår ifrån att alla vet vad jag menar. Det är en produkt som gör kroppshuden ren i duschen. Notering till eventuella män som läser, den är till för kroppen och ansiktet rengörs med andra produkter.

Stressade dagar älskar jag multiprodukter. Att återfukta huden medans man duschar kvalar definitivt in i den kategorin. Bonuspoäng till den här för att den har ett snäpplock. Vem sjutton har tid att skruva av och på ett lock om man inte hinner smörja in sig efter duschen?

Doften är trevlig och mild. Den gör huden mjuk men jag tycker ändå att man behöver smörja in sig ibland. Någon gång ibland klarar min hud att hoppa över bodylotion men inte varje dusch.

Skin Treat Nourishing cleanser fanns hos Kicks men verkar inte finnas längre. Skin Treat har fortfarande många prisvärda kroppsprodukter så jag länkar ändå till Skin Treat. Om jag inte hittat fel på nätet när jag letat info om den här så kostade den ca 80kr vilket är väldigt prisvärt. Alla produkter från Skin Treat är veganska och innehåller minst 90% naturliga ingredienser

Köpa igen? Nej, den verkar inte gå att köpa längre.