Dr Schrammek Special Regulating Cream

Dr Schrammek Special Regulating Cream är både dag och nattkräm som är bäst för kombinerad, fuktfattig och tilltäppt hud. Den kan med fördel användas efter en Dr Schrammek Green Peel. Den ska ge en matt yta och minska irritationer i huden.

Annons

Vad är det då som ska balansera huden i Dr Schrammek Special Regulating Cream? Salvia är läkande. Salicylsyran löser upp tilltäppta porer och är en klassiker mot akne. Trollhassel är också en ingrediens som används för att den lindrar irritation och har läkande egenskaper. Aloe vera har jag tjatat tillräckligt om och det är en underbar ingrediens.

Recension Tuben i fullsize har snäpplock och minin har skruvkork. Minin är även lämplig för kortare resor och har en liten pip så att man inte tar för mycket produkt.

Annons

Doften är väldigt neutral. Man behöver inte mycket för att smörja hela ansiktet och första gången använde jag extra mycket eftersom jag hade gjort en Green Peel på dagen. Den här krämen och Dr Schrammek Herbal Care lotion ska användas efter en sådan behandling.

Huden får en matt fin yta och känns mjuk och återfuktad.

Dr Schrammek Special Regulating Cream säljs på utvalda salonger 15 ml / Rek. pris: 215:- 50 ml / Rek. pris: 615:-

Köpa igen? Det kan jag absolut göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *