Endospheres

Endospheres by Qryo var en av deras nyheter på Hud & kosmetikmässan. Det är en behandling som angriper celluliter på djupet och sätter fart på lymfsystemet. Den kan även reducera svullnad. Med åren upplever många att huden blir slappare och den här stramar åt huden. Något jag tycker mest om med den är att det är en effektiv maskin utan att man behöver ta till kirurgi. Nu kommer du inte få släta tonade ben på en behandling men vid en kur kommer du få en mer tonad kropp med en slätare hud. Kolla bara på före och efterbilderna på Qryos hemsida

Handtaget som massagen utförs med har 55st fasta silikonkulor på sig. De trasslar inte in sig i huden och stimulerar huden. Själva behandlingen är väldigt skön. Det känns som en skön massage och den jobbar med både lymfsystemet och djupstimulerar musklerna. Det ökade flödet kan även minska värk.

Annons
Det lilla handtaget är för ansiktet och det stora för kroppen

Värt att påminna om är att det är en behandling som sätter fart på systemet och du ska dricka mycket vatten för att stötta utrensningen i kroppen. För att uppnå effekt bör du gå regelbundet en period och sedan underhålla efter behov. Jag vågar lova att du får extremt mycket bättre resultat med det här än att hålla på med cellulitkrämer, de når ändå inte ner till orsaken av problemet.

Det finns även ett handtag för ansiktet och även det jobbar på att reducera svullnad och öka hudkvaliteten.

Det jag uppskattade mest med behandlingen var att det används ingen extrem värm eller kyla och den är väldigt behaglig. Det värsta under hela behandlingen var under fötterna. Vi har många lymfknutar där men jag är väldigt kittlig och var nära att krypa av britsen. Jag behandlade bara ett ben och det syns skillnad fast de rekommenderar att man gör en kur för bäst resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *