Exquisite brightening Anti-puff Eye Mask är en sheetmask för ögonområdet. Ezquisite har en underbar filosofi med vetenskap och natur i samspel. Jag gillar naturliga produkter men vill ha forskning och dokumenterad funktion på det som jag använder. Våra ögon är viktiga och där är jag extra noggrann med vad jag använder. Den ska ljusa upp och minska svullnad och det brukar ju behövas i synnerhet för oss som hunnit leva några år.

Exquisite brightening Anti-puff Eye Mask är en salongsprodukt men finns att köpa hos Confidence Skin Spa i 5-pack för 885

Något som verkligen sticker ut med den här är utformningen. Eyepatches brukar ju vara en halvmåne som man lägger under ögat och tjocka sidan där man har mest problem. I mitt fall blir det alltid förvirrat eftersom jag har enligt mig djupa fåror från tårkanalen och under ögat och även kråksparkar. Du kan även maximera effekten genom att lägga masken i kylen innan du använder den men

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *