Inlägget innehåller annonslänkar till Hudoteket

Fast skin repair Mesoestetic ska jag testa för testpatrullen hos Daisy Beauty. Jag tror att det här är den första produkten jag testar från Mesoestetic. Höjden av timing var att jag fick den strax innan jag åkte till Spanien och efter vägen till mitt hotell ligger Mesoestetics fabrik. Det är en enorm byggnad och jag skulle gärna göra ett studiebesök där vid tillfälle.

Krämen ska reparera känslig och torr hud. Den ska även kunna användas efter behandlingar som får huden att fjälla och efter överdrivet solande eftersom den ska återställa skadad vävnad och minska både svullnad och rodnad samtidigt som den återfuktar. Den ska masseras in tills den absorberats helt och sedan solskydd. Jag kommer använda den morgon och kväll under en period för att se om min hud blir lite lugnare. I kylan får jag röda kinder och synliga kärl.

Annons

Vad ska då uträtta mirakel med huden i Fast skin repair Mesoestetic? DMAE ska ge fastare hud med en ökad elasticitet. Deras anti-agingkomplex är en mix av gurkörtsolja, centella asiatica och lakritsextrakt. Den innehåller och en mix av antioxidanter av linolensyra, Q10, idebenon, rosmarinextrakt, soya och vetegroddsprotein.

Recension Tuben är liten och smidig med ett snäpplock. Det uppskattas av mig även om genomskinlig och airless är min favorit så får tuben helt ok poäng. Den är lite anonym och skulle kunna vara en handkräm eller vad som helst egentligen men nu ska vi inte vara så petiga. Det är ju insidan som räknas.

Det är en vit ganska fast kräm. Inte helt otippat är doften väldigt neutral. En sjuk del i min hjärna var nyfiken på hur den fungerar när man bränt sig men jag lyckades vara vuxen och låta bli såna experiment. Solskador är inte att leka med så det får vara. Om jag får möjlighet kommer jag använda den efter PRX eller Cosmo Glow som är behandlingar som leder till att huden flagnar utan att riskera solskador.

Den absorberas snabbt in i huden och första gången upplevde jag den som lite blank. Något jag tycker är märkligt är att jag tycker min hud blir lite röd när jag använder den men den ska få några chanser till. Min hälsa har ju svajat ett tag och all rodnad beror inte alltid på krämer.

Användning: Applicera på behandlat område med en varsam massage tills cremen är helt absorberad. Cremen används vid behov och varje gång huden känns stram och torr. Avsluta med att applicera Mesoestetics solskydd. till exempel Mesoestetic Mesoéclat, Cosmelan och Mesopeels. Cremen appliceras direkt på problemområden för att reparera och återställa huden.

Fast skin repair Mesoestetic finns hos Hudoteket för 650kr och nu har de 25% om du är snabb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *