Four Starlings delicate cream deodorant
Four Starlings delicate cream deodorant

Four Starlings delicate cream deodorant är en naturlig deodorant med en genial bieffekt. Jag fick ett sample på Polska ambassaden Natural beauty Poland och doften verkar inte finnas i Sverige än men jag har hittat en doftfri och en med mandarindoft.

Annons

Det som är mest fantastiskt med den här är iden, jag har alltid tyckt att krämdeos är lite äckliga men vi använder ju deo i en ren armhåla så det är ju egentligen bara dumheter av mig. När vi applicerar deo i armhålan med fingrarna får vi dagligen tillfälle att bekanta oss med kroppen och får även ett tillfälle att upptäcka eventuella knölar vid ett riktigt tidigt stadie vilket är underbart. Tidigt upptäckta förändringar går oftast bra att åtgärda.

Doften är mild men fräsch och påminner om spa. Svetten håller sig borta och jag märker ingen doft. När jag väl insåg att det är hälsosamt och inte ofräscht att smörja med fingrarna känns den riktigt bra

Four Starlings delicate cream deodorant finns hos CDON för 256kr

Köpa igen? Absolut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *