GHD Air
GHD Air

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

GHD Air hårfön gav mig en chock när jag kollade upp när jag köpte den. Jag köpte min i april 2013! Såna produkter värmer mitt hjärta i dagens slit och släng eftersom det bästa för naturen är att vi använder varje produkt länge. En bra fön ska hålla många år och vara bra för ditt hår så lägg tid och efterforskningar när du köper den. Det kändes skönt att den är lika bra som när den var ny med tanke på soppan med min skräpdag

Vad är då så speciellt med GHD Air? Det främsta är en motor på 2100W som ger en effektivare och framförallt snabbare. Den joniska tekniken bevarar fukten i håret vilket ger ett mindre frissigt hår med mer glans. Du ska även kunna få ett slätare resultat utan att behöva plattång.

Du kan ställa olika lägen av värme och hur mycket den ska blåsa. För att fixera frisyren finns även en kylknapp framtill. Jag har inte stört mig på knapparnas placering vilket är ett gott betyg på den.

Recension Jag har glömt all form av opartiskhet i första delen men om du inte redan gissat det så älskar jag den här. Den är lite för stor att slänga ner i en weekendväska har jag trott men börjar faktiskt ändra mig. Den är nog värd utrymmet.

De största skillnaderna jag märker rent objektivt efter alla dessa år är att det går betydligt fortare att torka håret med den här än de flesta andra.

Håret känns inte heller lika torrt som det kan bli när jag fönar det. Jag har under många år mest låtit håret självtorka eftersom många sa att det var bäst för håret men om man använder den här eller Dyson Airwrap tycker jag att håret mår bättre av att torka fort. Om man jämför dem med varandra så låter GHD högre men ger snarlika resultat om du är bra med borsten.

Clipsen som ofta följer med sitter bra men efter ca 10år börjar plasten på dem se lite grå ut. De fungerar ändå bra.

Munstyckena som följde med min var en tunn och en lite större föndel. De riktar luften och ger ett polerat utseende till håret. Använd aldrig en fön utan munstycken eftersom du mest bara trasslar till håret vilket kommer ge ett frissigt resultat.

Jag har även funderat på att köpa till en diffuser men inte gjort det än. Diffuser har enligt mig betydligt bättre egenskaper för håret än durkslaget som alla skulle bränna sitt hår med för ett tag sedan.

GHD Air finns i ett riktigt prisvärt kit hos Lyko där man även får med diffuser för lockar och en grymt bra fönborste för mindre än 100kr mer än utan hos alla andra

Köpa igen? En fön som känns som ny efter mer än 10år är värd varje krona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *