Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Gilda Liljeblad Cleansing oil är en löddrande oljebaserad rengöring som djuprengör och tar bort smink utan att skada hudbarriären. Den ska effektivt rengöra på djupet på samma sätt som en dubbelrengöring men i ett enda steg. Vi som har ont om tid söker ju ofta efter alla lösningar som sparar tid och varje steg i hudvårdsrutinen vi kan ta bort är en tidsbesparing. Eftersom den är såpass mild ska den kunna användas av alla hudtyper. Den har även vunnit silver i Global Makeup Awards 2022

Den ska användas som första steget i din hudvårdsrutin och det är därför den är märkt med en 1a. Massera in oljan på huden och när du tillsätter vatten kommer den börja löddra. Skölj sedan bort med rikligt med vatten. Mängden olja anpassar du lite som du känner att passar bäst för dig.

Vad innehåller då Gilda Liljeblad Cleansing oil?Jojobaolja som emulgerar och ger näring. Ricinolja har antibakteriella egenskaper. Lavendelolja lugnar och desinfekterar. Tillsammans med andra ingredienser har vi en vårdande olja som sveper rent ansiktet på ett skonsamt sätt

Recension Flaskan är väldigt fin och designen är lika snygg för kvinnor och män. De manliga hemma protesterar inte över att använda den eller att den står framme. Det sista klagar de i och för sig sällan på. Nip+Fab salicylic fix concentrate extreme 2% med sin extremrosa färg är svår att få dem att använda. Pump älskas men får lite minus pga svårigheter att återanvända. Kan vi lösa hur man sorterar svart plast? Jag tycker ju att svart är så snyggt. Pump är ju så hygieniskt och praktiskt.

Doften är mild men härlig. Jag tycker den känns skön när man masserar in den på torr hud. Ibland kan rengörande oljor kännas lite sträva men den här är skön. När man tillsätter vatten så blir det ett skönt skum som är lätt att tvätta bort. Jag har svårt för rengöringar som tar en evighet att få bort.

Huden känns mjuk och ren efter och det räcker med en tvätt för att huden ska kännas ren. Den är så skön att man skulle kunna råka glömma att smörja in sig utan att det vore en katastrof men vem gör det? Jag tycker att det är en del av myset på kvällen att tvätta bort sminket och att lägga ett skönt serum och en härlig kräm. Nu i vinter är favoriten Gilda Liljeblad Regenerating Vitamin A Retinol Cream på kvällen och Gilda Liljeblad Fortifying Barrier Cream på dagen.

Gilda Liljeblad Cleansing oil finns hos Lyko för 329kr men är du snabb har de rea nu

Köpa igen? YES

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *