Gilda Liljeblad TPRX är en smärtfri behandling som ska föryngra huden utan smärta som lanserades på Hud & Kosmetik 2023. Jag är ofta skeptisk mot smärtfria behandlingar så självklart var jag tvungen att testa för att se om det stämmer.

Som alla behandlingar inleds den med rengöring och jag var beredd på att det skulle vara lite obehagligt men det var verkligen bara en skön massage och sedan lite solskydd. Prx kräver ju en lite hårdhänt massage, den här kräver inte samma tryck. En stor fördel är att den går riktigt fort att göra och du ska inte bli röd. Nu har jag en lite känslig hud så jag blev lite röd men hade redan direkt efter behandlingen ett fräscht glow.  

Det som ska släta ut och ge en lika fin hy som Benjamin Liljeblad har är en mix av vinsyra, kojicsyra, alfa-arbutin och väteperoxid som masseras in i 3 lager. Under en kur går du varje till varannan vecka beroende på mål och hudstatus under 4-6 veckor sen kan du underhålla var 3e månad för att bevara resultatet.

De kommande 24 timmarna efter Gilda Liljeblad TPRX ska du inte smörja, sminka dig eller tvätta ansiktet.

Jag gjorde behandlingen på torsdag och på fredag såg huden ungefär som vanligt ut. Min torsdag var extremt fullmatad och kosten var kanske inte den bästa vilket brukar få mig att se ut som ett vrak men jag såg fräschare ut än jag brukar efter en galen dag. På lördagen var huden helt lugn men när jag var på spa kom fjällandet. Det var inte så att man kan skala bort lagervis med hud utan snarare att det kom lite döda hudceller på handen när jag råkade peta på ansiktet. När jag sminkade mig sen så kändes huden som vanligt men slätare. På söndag reagerade jag på att huden såg mycket fräschare ut och hade mer spänst. Den känns liksom slätare och jag är riktigt nyfiken på hur stor skillnad man uppnå om man gör en kur.

Gilda Liljeblad TPRX är en salongsbehandling som kostar ca 950kr per behandling

Göra igen? Den här skulle jag gärna göra en kur av och tror att resultatet skulle bli WOW. En behandling ger otroligt resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *