Green beauty day

Inlägget innehåller reklamlänkar

Green Beauty Day 2021 är en mässa för grön skönhet? Mässan har fått flyttas pga Covid men nu vart den äntligen av. Datumet var både bra och dåligt. Den förtjänar en helhjärtad publik. Jag gick under kategorin halvdöd och utmattad efter två dagar på SBW och Green Beauty Day var dagen efter. En stor eloge till utställarna som var med på bägge och står där snygga och energispridande! Ni är hjältar

Annons

Mässan var på vackra Munchenbryggeriet i stora luftiga lokaler. Föreläsningsschemat var intressant och jag hade gärna sett några men jag var helt slut och skulle dessutom åka hem så jag missade alla föreläsningar. Det var en skön blandning av utställare med allt från lite mer handgjord hudvård till hela sortimentet från Esse. Självklart var det inte bara krämer utan även lite annat. Johanna Bjurström var där och signerade sin bok med Rawfood Erica. De är helt fantastiska och jag hoppas ni som besökte mässan passade på att träffa dem.

Kvinnan bakom allt! Som ni ser var det ändå rätt lätt att hålla distans även på mässan.

Maria Åkerberg hade otroligt mycket besökare i sin monter. Rosenserien och Sweden Eco är ju obligatoriska på en mässa om ekologisk skönhet. Jag passade på att fråga lite om deras omtalade morotsolja.

Me Anima var där med sitt utbud och jag kunde såklart inte hålla mig ifrån att dofta lite på produkterna och prata lite med Katties. Jag var lite nyfiken på deras meditationsolja men glömde att handla den. Rengöringen insåg jag när jag pratade med Jimmy Boyd att jag faktiskt ofta har som avkoppling när jag är stressad. Lavendeln är så lugnande och den tar även bort makeup snabbt.

De här stenarna är jag också nyfiken på

Organics By Sara kollade jag lite på eftersom jag hört mycket om dem och min favoritbutik på ekologisk skönhet tycker om dem. De hade många härliga oljor.

För några år sedan så tyckte jag att de flesta ekologiska produkterna var rätt trista. De hade ganska fula förpackningar och gjorde inte så mycket nytta för huden. Det fanns även de som var så fullmatade med eteriska oljor så nästan alla fick utslag av dem. Nu är produkterna från många skönhetsmärken ekologiska och innehåller naturliga ingredienser vilket är fantastiskt. De gör dessutom nytta för huden och jag har nästan bara ekologiska, naturliga produkter hemma. Jag blir riktigt glad att se hur mycket grön skönhet har utvecklats. och önskar att jag hade haft ork att utforska alla utställare så som de förtjänade. Det är en mässa som jag säkerligen kommer att besöka igen

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *