Green Manucurist

Green Manucurist natural nail color var med I någon box. Jag var ytterst skeptisk till ett nagellack gjort av potatis, majs, kassava, vete, kokos och bambu. Lacken är veganska och crueltyfria dessutom. Våra älskade nagellack innehåller många kemikalier som kan vara skadliga och många vill ha naturliga alternativ. Jag vet att jag brukar håna kemikalieskräcken men just nagelprodukter kan innehålla miljöbelastande kemikalier som även kan skada människor. Nu gäller ändå regeln att släng inte alla dina som du redan har för att köpa miljövänligare alternativ. Fasa ut dem successivt och använd de du har och lämna in dem till återvinningen som miljöfarligt avfall när du är klar med dem.

Annons

Att något baserat på mat kan sitta så bra är helt otroligt. Det ser ut som en bebisrosa och jag tänkte ge bort det men nyfikenheten tog över. Ni som känner mig förstår säkert mina bekymmer med rosa nagellack. Många rosa toner ser hemska ut på mig och vissa vägrar jag testa.

Färgen är så snygg på. Det är som en bb-cream till naglarna som jag verkligen gillar. Den är tyvärr svår att fota på naglarna eftersom det mest ger en lite snyggare ton på naglarna men jag lovar att göra ett försök. Den här veckan kommer jag köra på ofärgat men bild kan komma vid tillfälle.

Green Manucurist natural nail color kostar 169kr hos Sephora

Köpa igen? Gärna men i en annan färg. Svart funkar jämt men Carnation såg också ut som en kul färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *