Grevinnans rum Duscholja/ milk
Grevinnans rum Duscholja/ milk

Grevinnans rum Duscholja/ milk är en ekologisk, vegansk och naturlig geniprodukt för oss latmaskar. Den ska appliceras på torr hud och rengör samtidigt som den gör huden härligt återfuktad. När oljan kommer i kontakt med vatten förvandlas den till en mjölk.

Du kan även pumpa ca 2 pump olja i badkaret för att ta ett underbart bad som gör huden len. Har du ett stort badkar kan du behöva mer.

Annons

Doften bergamott är unisex så både kvinnor och män kan njuta av den.

Vad innehåller då Grevinnans rum Duscholja/ milk? Arganolja har använts flitigt i hudvård under tusentals år, det kan kan finnas en anledning. Solrosolja, jojobaolja och ricin är också vanligt förekommande i hudvård. Doften kommer från eterisk olja från bergamott.

Recension Flaskan är vacker och har hantverkscharm. Pump är ju alltid min favorit även om jag är kluven till svart plast. Svart är min favoritfärg men svart plast går ju inte att återvinna även om jag hörde att det är på gång.

Annons

Första gångerna var jag så ivrig att jag hoppade in i duschen och struntade i alla instruktioner, den var liksom inte bra eller dålig då. Sen läste jag på och applicerade oljan på torr hud och wow! Jag är sugen på att testa i badet också men badkaret blev klädförvaring i flytten och tiden har inte funnits till att ta tag i det. Självklart kommer en uppdatering när den testats i badet också.

Doften är verkligen underbar och jag håller med om att det är en unisexdoft. Huden blir underbart mjuk och efter tips från https://www.gogreenmakeup.se så testade jag att använda oljan först och Grevinnans Rum saltskrubb grapefrukt bellini och wow! Huden blir som ny utan att det känns som om man skadar den

Grevinnans rum Duscholja/ milk finns för 489kr

Köpa igen? Den är underbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *