Grown Alchemist

Inlägget innehåller annonslänkar

Grown Alchemist är ett märke som funnits ett tag och de har nu en nylanseringsturne i norden. Märket har rötter i naturliga men effektiva ingredienser och uppskattas av många, även kändisar som Gwyneth Paltrow. Hennes favoritprodukt från dem sägs vara lipbalmet med vattenmelon och vanilj och jag måste instämma i att det låter underbart. Du kan även köpa märket hos Goop där många lyxiga och naturliga märken finns.

Det serverades spännande drinkar

Annons

Maten var ❤️

Nu var ju varken mat eller drinkar lika intressant som Grown Alchemist och deras produkter fanns vid bordet och lite överallt i lokalen.

Annons

Deras serum och masker var riktigt intressanta och jag önskar att man fick ta med alla produkter hem och testa. Nu kommer det ändå ett litet test inom kort på deras rengöring som verkar fantastisk. Om jag fick bestämma så borde det finnas intressant hudvård att pilla på till varje måltid.

Designen är verkligen så snygg 🤩

Harrisson Gregory gav oss en genomgång om alla förändringar som skett med märket under senaste tiden. Han har ett lättsamt sätt att presentera utan att utelämna några viktiga detaljer. Märket har haft för många produkter och utbudet har slimmats ner för att underlätta för kunden att välja rätt. Det hänger även ihop med deras hållbarhetstänk. De jobbar i samklang med naturen med hudhälsa som huvudfokus. Deras produkter är inte helt naturliga eftersom de inte kan få fram en stabil produkt utan att förbruka för mycket av jordens resurser om de skulle försöka få 100% naturligt. De kompromissar inte med kvaliteten!

I London kan du om du har 60minuter över göra en ansiktsbehandling med produkter från Grown Alchemist där de även använder Ice-globes, Acu cups och ger ett vitamindropp. Det är en behandling som känns men ska ge otrolig effekt. Gissa om jag är sugen att åka till London?

Syster Elsa klinik informerade om deras vitamindropp och de riktigt modiga fick testa.

Vädret var som i maj. Storm men vackert

Vill du läsa mer så finns det även ett inlägg hos BeautyBloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *