Hagi Natural body oil
Hagi Natural body oil

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hagi Natural tan enhancing body oil spicy orange har ett namn som säkert får många av er att hoppa baklänges av chock. Jag solar inte men jag använder Tan Revel om jag vill se mindre likblek ut och är det fest vill jag gärna ha lite bronsig härlig ton. Oljan vårdar även huden och får den att se finare ut. Extra bonus för att den är gjord av naturliga ingredienser och har en filosofi som bygger på att kombinera naturens kraft med modern vetenskap. För att få fram den bronsiga tonen så innehåller den även guldskimmer. Konsistensen är mer som en gel än en olja.

Vad hittar vi då i Hagi Natural tan enhancing body oil spicy orange? Rotextrakt från indisk nässla ska bygga upp en gyllene ton. Havtornsextrakt ger lyster och bygger upp huden. Olja från ris, solros, baobab och mandelolja ger näring, mjukhet och ökar elasticitetet. Baobab är rik på fytosteroler som bevarar hudens fuktbarriär och har en liknande struktur av fettsyror som arganolja. Den drar även åt huden lite och stramar upp

Recension Glasflaskan är snygg och designen på etiketten lyckas kännas lyxig fast den är lite för plottrig för min smak. Nu har ju glas tyvärr egenskapen att det väger mycket och skadar golv om man tappar det så var försiktig. På korta resor får den här stanna hemma pga vikten. Pumpen är hygienisk och känns genomtänkt

Tycker man att olja är för flottigt är det här den perfekta oljan för den känns mer som en lätt gel än som en olja. Doften är alldeles underbar och är som att dofta på ett apelsinskal en het sommardag. Många gånger tycker jag apelsindofter kan känns lite konstlade men den här äskar jag.

Jag tycker att det skulle vara bra om man fick ut lite mer produkt per pump för det går åt några per ben eller så har jag enorma ben som kräver mycket olja. Nog för att jag inte är supersmal men det lutar mer åt att pumpen är mer anpassad för en ansiktsprodukt men det är en petitess som man överlever.

Huden får en härligt intensivare ton med en lätt glittrig lyster. Jag ska försöka fota i bra ljus men insåg att mina ben var i hårigaste laget för att platsa på bild. Nu får du gärna skälla på mig för att jag inte vill visa mina håriga ben men jag trivs med att ha dem släta och man självklart vara nöjd med sig själv som man är men på en nivå man är bekväm med.

Hagi Natural tan enhancing body oil spicy orange finns hos Åhléns för 199kr

Köpa igen?Absolut inte en omöjlighet, den är riktigt fin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *