Herb hub cirkulationskam

Herb hub cirkulationskam bor i min handväska. I första hand är den till för att utföra @herbhubsweden speciella borstteknik. Tekniken ska ge ett tjockare och blankare hår.
Nu har jag använt den ett tag och jag är osäker på om håret blivit tjockare men jag tror att det blivit det. Det är otroligt skönt och avstressande att massera hårbottnen också. Jag är ju väldigt förtjust i deras hårgojs och har testat både Herb hub Ros & malva gojs och Herb Hub nässla och ricin gojs Märket är även en favorit för att de valde lite utanför boxen när de skulle visa sin vårkollektion. Om ni kollar på deras Instagram kan ni hitta en bekant modell som inte riktigt faller inom ramen för över 170 och supersmal.

Annons

Anledningen till att den får ligga i handväskan är att den även är bra att kamma igenom håret med och tar väldigt lite plats. De dagar som jag lockar håret är den perfekt för att reda ut lockarna med. 

Har du testat att massera hårbottnen?

Herb hub cirkulationskam kostar 150kr hos Herb Hub

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *