Hydrafacial hos Estetik Stockholm är en relativt ny behandling i Sverige men har funnits i USA i över 20år. Behandlingskonceptet bygger på att alltid arbeta med fuktig hud och på så vis blir den även riskfri. Den ger en djuprengöring, exfoliering och lyster på 30 minuter. Det går även att skräddarsy behandlingen och lägga till lymfdränage, läppbehandling och mycket annat. Möjligheterna är oändliga och det som stoppar är möjligen plånboken. Det är ingen återhämtningstid och på sin höjd kan en lätt rodnad uppstå men den är inte värre än om du skulle ha suttit lite för länge i solen på lunchen.

Annons

Estetik Stockholm ligger i Sköndal. Lokalerna är mysiga och jag tycker de färgglada tapeterna i dämpad pastell är ett trevligt inslag. Tyvärr tror jag inte att de alltid välkomnar alla med bubblor men nu är det viktigare att få en effektiv behandling. När jag var där på event var det den vackra donnan på bild och hennes kompanjon som höll i kvällen. Det serverades bubblor, frukt och lite annat gott. Viktigast av allt var att vi fick se behandlingen live och ställa hur mycket frågor vi ville. Stackars dem, jag vill ofta veta allt och Katarina som jag var där med är lika nördig.

Under lanseringseventet demobehandlade Jelena Dogas från Hydrafacial

Som alla behandlingar inleds den med en vanlig rengöring och sedan fuktas huden innan nästa rengöring med Hydrafacialmaskinen. Efter rengöring är det dags för exfoliering och porrengöring. Ni som brukar göra behandlingar brukar tycka att det är det värsta steget eftersom det kan göra riktigt ont. Det känns knappt när man gör porrengöring med hydrafacial. Vacuumsugen jobbar på fuktig hy och jag har sett på när några får behandling och det verkar smärtfritt. Jag är van att man blir tårögd av porrengöring men jag såg inga tårar under kvällen. Syran de jobbar med är mild och finns i tre olika styrkor. Syrabehandlingen går att anpassa efter just dig. Efter huden blivit rengjord, exfolierad, syrapeelad och behandlaren sugit bort alla orenheter i porerna är det dags för det underbaraste steget. I det steget slussas serum in i huden som stärker, återfuktar och mjukgör. Serumet innehåller antioxidanter, peptider och hyaluronsyra. Det steget ger näring och skydd till huden.

Annons

Vissa kan uppleva en stramhet och känna sig torra efter behandlingen men det är att huden är uppstramad som ger den känslan. Huden är rejält återfuktad. Dagen efter behandling har jag hört många uppleva ett ökat glow.

Vacuummunstycket byts mellan kunderna. Jag har trott att det var någon form av nålar på den men det är en helt nålfri behandling

Tillägg i hydrafacialbehandling

Perk Lips är ett tillägg man kan göra i behandlingen. Då exfolieras läpparna och fukt slussas in. Det ger mjuka plumpade läppar och även det är utan nålar. Det som plumpar är fukten och blodcirkulationen. Man får även med sig produkt som används hemma efter behandlingen.

Perk eye tar bort döda hudceller, stramar upp och reducerar mörka cirklar. Du får med dig serum som ska användas hemma efter behandlingen. Det är en intensivt återfuktande behandling.

Jag och Mogna persikan utforskade salongen. Personalen hade bra utbildning och rena lokaler.

En hydrafacial signature kostar 1500kr hos Estetik Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *