Inika

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Inika daily renewal skincare set måste jag ha fått i en goodiebag och tänkt prova men glömt bort. När jag skulle åka bort under sportlovet tog jag med setet och passade på att testa produkterna. I vanliga fall vill jag helst testa en produkt åt gången innan jag använder dem tillsammmans men med tanke på storleken på kitet är det inte möjligt så jag testade alla produkter ihop. Produkterna är veganska, naturliga och cruteltyfria. Märket kommer från Australien och fokuserar på naturliga produkter i lite högre prisklass. Under varje bild kan ni läsa mer om varje produkt och längst ner min summering såklart.

Phytofuse Renew Camellia Oil Cleanser, 10ml en mild härlig rengöring. Den innehåller en mix av oljor som är välgörande för huden. Jag tycker att man känner sig ren efter och trodde att det var kaolinlera i den men hittar inte att den ska innehålla det. Huden blir ren och känns mjuk efter rengöringen. Fullsizen har en rengöringsborste som inte sitter på mitt test. Doften är spaig.

Phytofuse Renew Resveratrol Night Cream är en nattkräm som hjälper huden att återhämta sig under natten. Jag har använt den med serumet i kitet efter rengöring. Doften är stark men härlig. Jag tycker att den känns skön och huden ser fräsch ut när man vaknar. Reservatrol är ju en stark antioxidant och den här krämen gillar jag verkligen.

Phytofuse Renew Maca Root Day Cream ska återfukta, förnya och skydda. Huden känns mjuk och återfuktad. Doften är lite väl stark. Maca har jag mest hört om i mat så det är spännande med en kräm som innehåller denna superingrediens. Macaroten ska stimulera kollagenet och fibroblasterna och det älskar vi ju!!!

Phytofuse Renew Resveratrol Serum var en överraskning. Jag gillar verkligen reservatrol och har använt många av Reserols produkter. Serumet är krämigt i konsistensen och det är nästan så att jag glömt nattkräm över serumet. Huden blir mättad så det har gått åt minimalt av nattkrämen. Serumet ska strama upp huden, stimulera cellförnyelse och skydda huden!

Produkterna doftar starkt och jag vet att några av er älskar doft och vissa hatar. Jag vill ha doft men har en kräsen hy som får utslag av vissa produkter. Jag har klarat mig från utslag men doften blir nästan för mycket för mig. Necessären gillar jag och kommer återanvända. Extra bra är att den är i nät och jag brukar ha med mig rengöringspads på resor och de torkar dåligt i en helt stängd necessär.

Långsiktig effekt kan jag inte uttala mig om eftersom jag använt produkterna för kort tid. Mitt intryck är att det är produkter av hög kvalitet och det går åt väldigt lite av dem så de är nog prisvärda och räcker länge. Min hud klarar av dem och de känns lite ekolyxiga.

Köpa igen? Jag vill nog testa ett kit till innan jag kan säga säkert men det verkar vara bra produkter.

Testkit finns hos Ecco Verde för 162kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *