Inika Organic Eyeshadow Quad Flower

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Inika Organic Eyeshadow Quad Flower är en ögonskuggspalett med mineralpigment. Den ska passa även för känsliga ögon och vara bra för huden. Inika är ju kända för att ha naturligt innehåll och den här så såklart naturlig och vegansk. Förpackningen har blivit klimatsmartare och är nu gjord av återvunnen kartong och aluminium.

Den innehåller mjukgörande extrakt från kakao som mjukgör och tillför näring till huden. För att få Inika Organic Eyeshadow Quad Flower att sitta länge med en snygg finish så innehåller den också karnaubavax.

Jag har tidigare testat Inika daily renewal skincare set och Inika perfection concealer light som är bra produkter så jag har höga förväntningar på den här också.

Recension Färgerna är väldigt mångsidiga och passar för de flesta. Det går att lägga en väldigt neutral vardagsmake lika gärna som en riktigt dramatisk kvällsmakeup.

När jag gjorde en swatch på handen så imponerade de metallictonade skuggorna mest. Den ljusa påminner mycket om en från Natacha Denona som jag dreglat över ett tag. Den röda kommer få gå på många fester. Den orangeaprikosa är perfekt till vardag och den mörkaste kommer jag ha till alla färger. Den mörka går att bygga till en lite mer dramatisk look.

Iden med att göra paletten i kartong älskar jag, min sminkväska väger som en blytacka och varje gram den kan lätta uppskattas. Sen är det ju fantastiskt att den görs av återvunnen kartong.

Inika Organic Eyeshadow Quad Flower finns hos Lyko för 549kr men just nu har de 20% rabatt

Köpa igen? Yes

Inika Organic Eyeshadow Quad Flower

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *