Inoar Absolut Daymoist CLR Hårmask är en närande hårmask som även ska återfukta håret. Den ska ge ett smidigt hår med glans och ska återställa värmeskador.

Den är vegansk och inte testad på djur. Som ni vet så är jag inget fan av att rabbla upp saker en produkt inte innehåller men det är silikonfritt, många silikoner kan lägga sig som en hinna på håret och på sikt skada mer än det gör nytta.

Annons

Masken ska appliceras på tvättat hår från rot till topp och verka i 3 minuter. När du sköljt bort masken ska du applicera balsam som får verka lika länge. Detta ska göras 1-2 gånger per vecka. Jag tvättar först med Inoar Kalice Shampoo

Recension Burken är snygg och inte tung. Fast jag är lat så överlever jag att skruva upp ett burklock 1-2 gånger per vecka.

Doften är ganska stark och blommig. Om du gillar doftfritt är det inte rätt för dig men jag gillar dofter om de är goda och den här har en härlig doft.

Konsistensen är tjock och härlig.

Redan efter första gången fick håret ökad glans. Efter några tvättar vart håret markant mycket mjukare men med en bevarad volym

Inoar Absolut Daymoist CLR Hårmask 250g finns för 259kr hos Inoar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *