Bye Bye undereye

Inlägget innehåller annonslänkar till Kicks

It Cosmetics Bye bye under eye eye cream är en ögonkräm. It Cosmetics tillverkar bland annat min favoritfoundation och passar även för oss med känslig hud. Den är ordentligt återfuktande och gör att makeupen ser bättre ut.

Den ska vara återfuktande och ha egenskaper som bromsar tidigt åldrande. Den lätt blå nyansen på krämen gör att de mörka ringarna blir ljusare samtidigt som den minskar svullnaden och minskar linjer.

Annons

Förutom den blå nyansen som kommer från blåalger så innehåller It Cosmetics Bye bye under eye kollagen, peptider, koffein, c-vitamin, koppar, gurkextrakt och hyaluronsyra.

Som alla ögonkrämer ska den helst klappas in försiktigt med ringfingret.

Recension Den slätar ut lite och jag gillar den. Den kan ibland kännas som ett silikonlager. Nu innehåller den inte silkon men känslan uppstår när man tar för mycket. Den räcker otroligt länge eftersom man inte behöver så mycket. Min burk är en i samplesize som var med i ett kit och har räckt en evighet.

De små linjerna minskar verkligen och svullnad lägger sig snabbt med den eftersom krämen är ordentligt återfuktande så ser man slätare ut och sminket håller sig längre. Jag har en torr hy med ålderstecken men den här suddar i alla fall ut några av dem. Rynkorna är självklart kvar men framträder inte lika mycket.

It Cosmetics Bye bye under eye eye cream finns exklusivt hos Kicks. 15ml (full-size) kostar 480kr hos Kicks.

Sorry för fläckig burk men jag har den alltid i min makeupväska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *