It's Skin hydrating power 10 formula

It’s Skin hydrating power 10 formula är en sheet mask som jag fick testa efter K-Beauty event Stay Well X It´s Skin. Det är en återfuktande mask som ska passa för de flesta hudtyperna.

Gf i namnet står inte för glutenfritt utan det står för GF polymer och har återfuktande egenskaper.

Recension Stay Wells ansiktsmasker är komposterbara och sen jag testade dem vill jag att alla masker ska vara det. Det är lite pilligt att få isär arket och egentligen ska jag vara glad över det för de har inte någon extra plast som ligger mellan för att göra öppnandet enkelt och plast måste vi minska på. Händerna får en omgång serum medans jag slet med att få upp masken.

Huden känns återfuktad men klibbig och lite uppstramad efter att jag använt masken. Eftersom jag ibland är en snåljåp och det var så generöst med serum till masken så flyttade jag ner arket till dekolletaget när ansiktet var färdigt. Extraserumet klappade jag in i omgångar i ansiktet.

It’s Skin hydrating power 10 formula finns hos Eleven för 44kr

Köpa igen? Det kan jag absolut göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *