Stay Well Blueberry

Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS

Stay Well Blueberry är en sheetmask som ska ge en strålande och ren hy! Jag har ju dragit ner på sheetmasker av hänsyn till miljön men den här är helt komposterbar så man kan med gott samvete använda den så länge man stoppar mask och förpackning i komposten när man är klar.

Det som ska ge en strålande hy i Stay Well Blueberry är blåbärsextrakt och B-vitamin. Vår hud behöver ju antioxidanter för att må bra och den här masken ger ett rejält tillskott.

Recension Doften är trevlig och det är verkligen generöst med serum.

Huden får en uppfräschning och mycket mer kan man väl inte förvänta sig av en mask. I förhållande till priset är den förvånansvärt effektiv. Jag gjorde som de tipsade om på K-Beauty event Stay Well X It´s Skin och applicerade serum under masken och det gör skillnad.

Ska jag säga något negativt så är det att huden kändes lite lätt klistrig efter men det kan bero på att huden var väldigt mättad också. För optimal effekt ska masken användas 2-3gånger per vecka och som vanligt undrar jag vem som på riktigt gör det? Jag måste vara ärlig och erkänna att det är få masker som jag använder så ofta en längre period men det skulle vara intressant att testa bara för att se om det var någon skillnad.

Stay Well Blueberry finns hos MEDS för 20kr just nu, ord 25kr

Köpa igen? Det kan jag nog göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *