Många tror att kroppsskulpturering bara handlar om fåfänga men att jag valde att göra kroppsskulpturering hos Fillers Institute handlar om mycket mer. Självklart är starka magmuskler snyggt och det ska jag inte påstå att är oviktigt. Jag tycker om att träna och äta nyttigt men det räcker inte till för de resultaten som jag vill ha och det är fåfängt. En stark bålmuskulatur är även ett bra stöd för ryggen och ger en bättre hållning. Muskler hjälper ju även till att hålla ämnesomsättningen uppe vilket vi som passerat 30 ofta behöver.

Annons

Fillers Institute är en trevlig salong på Östermalm. Alexandra är kunnig och miljön är otroligt lugn. Jag har inte testat någon skönhetsbehandling hos henne men vart väldigt glad att se Universkin på salongen. Vi har såklart haft diskussioner om skönhet och hon har en sund syn.

Boken summerar min syn på skönhet

Jag har problem med ryggen så för mig är det viktigt att ha en stark magmuskulatur men sen jag fick barn har jag haft problem med det och det är ju inget som vården gör något åt så länge du inte har extrema problem. När jag går på gymmet har jag svårigheter att resa mig rakt framåt och ligger jag på rygg på en bänk rullar jag i sidled och reser mig med benen… Som sagt jag får det att funka men det är alltid bättre att helt lösa ett problem än att jobba runt det.

Min förhoppning är att förutom få en platt och vältränad mage även kunna få en ökad rörlighet och avlastning för ryggen. Om du känner ett otroligt sug efter att komma med råd om ryggen så tackar jag vänligt men bestämt nej till dem. Jag har bra fysioterapeuter och läkare som hittat lösningar som håller den i ok skick och med hjälp av sån här träning kan jag boosta min övriga träning.

Det går i extrema fall att sy ihop magmusklerna och i många fall räknas det som kosmetiska insatser och får bekostas på egen hand. Jag ser det här som ett säkrare och prisvärdare alternativ som man kan börja med. Om magmusklerna gått isär helt är det operation som gäller men kroppsskulturering kommer inte ge dig ett sämre resultat så vad jag läst mig till är det alltså ett alternativ där du mest bara kan vinna utan att riskera hälsan.

Kroppskulpturering hos Fillers Institute bokar du här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *