Purodoré revitalizing day and night gold cream är en av de nominerade produkterna i Nordic Natural Beauty Awards 2022. Det är en dag och nattkräm som återupplivar, stramar upp och ger lyster till huden. Den ska passa för alla hudtyper. Den ska skydda och tillföra fukt.

Annons

Vad innehåller den då? Fröextrakt från Vigna Aconitifolia som är ett naturligt alternativ till retinol. Vigna Aconitifolia är en ärtväxt som jag inte tidigare hört om men det är alltid kul med lite nyheter. Extraktet ska ge energi till trött hud och minska pigmentsfläckar samtidigt som det ökar cellförnyelsen och kollagenproduktionen. Resultatet du kan vänta dig är fastare och klarare hud utan bieffekterna som retinolet har. Purodoré revitalizing day and night gold cream har en massa aminosyror som ska öka kollagenet och ge lyster på djupet. Den har även närande ingredienser som fermenterat guld, malört, sheasmör, avokadoolja och skvalan.

Recension Burken är sjukt snygg om du frågar mig. Svart plast har jag hört att inte går att återvinna men det här ser ut att vara en genomskinlig med svart bakom. Burken känns lyxig och får gärna stå framme. Det var faktiskt förpackningarna som höll mig ifrån naturliga skönhetsprodukter så jag blir glad att det finns naturliga produkter som är riktigt snygga. Wise Organic var bland de första som jag upptäckte att hade snygga förpackningar och naturligt innehåll men nu kommer det fler. Det är säkert många som tycker att jag är fånig som vill ha fina burkar framme men läs lite Feng Shui så inser ni poängen. Vi påverkas av det vi ser dagligen och då vill i alla fall jag omge mig med sådant som gör mig glad.

Nur ska vi inte fastna på ytan, där är ändå insidan som är viktigast även för mig. Insidan skyddas av burken med airlesspump. Pumpen gör att det kommer minimalt syre in till produkten så den håller längre utan att de behöver tillsätta konserveringsmedel. Konserveringsmedel i hög dos kan irritera huden och om du är känslig kan det vara klokt att undvika de allra värsta produkterna.

Tyvärr har jag för många öppnade produkter just nu men den här står först i kön att testas för den verkar helt underbar.

Purodoré revitalizing day and night gold cream finns hos Purodoré för 109€

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *