Jag & Filippa Moisturising Day CreamJag & Filippa Moisturising Day Cream

Jag & Filippa Moisturising Day Cream är en dagkräm som ska tillföra fukt och näring. Den ska ge en slät och härlig hud hela dagen. I ivern att hitta effektiva produkter är det lätt att glömma det grundläggande. Den är dessutom gjord på naturliga och ekologiska ingredienser och har Cosmos Natural by Ecocert.

Jag har lite för många serum och många av dem ska inte blandas med en för aktiv dagkräm så det här kändes spännande. Den här passar bäst för normal till torr hud och en bra återfuktande kräm ska inte underskattas.

Annons

Som många andra återfuktnade krämer innehåller den här hyaluronsyra i olika molekylvikt. Jag & Filippa Moisturising Day Cream innehåller också bisabolol som lugnar. Tillsammans ska det skapa en ungdomlig hud som har lyster och är slät hela dagen. Rönnbärsextrakt är rikt på antioxidanter som skyddar och bevarar hudens ungdomlighet.

Recension Jag hoppar av lycka, det är en airless pump. Om du missat det så älskar jag det eftersom du får en fräsch dosering av produkten och eftersom krämen inte utsätts för luft behövs det ytterst lite konserveringsmedel. Nu är de flesta konserveringsmedlen ofarliga men om du har en känslig hud kan de trigga reaktioner. Svart plats är ju ett elände och tyvärr är svart min favoritfärg men den här har klistrat på en svart etikett och pumpen är vit. Vit plast går att lämna in på återvinningen.

Annons

Konsistensen är som de beskriver den, silkeslen. Den känns väldigt skön på huden. Som vanligt gjorde jag lite fel när jag testade den första gången men jag gjorde det med flit. Dagkräm ska användas på ren hud under dagen, jag hade gjort Luxe Lashes lash lift och eftersom ett öga vart irriterat så ville jag inte använda en så aktiv kräm under natten. Det var som att svepa in ansiktet i mjukhet. Huden kändes lugn och förvånansvärt återfuktad.

Jag & Filippa Moisturising Day Cream kostar ca 400kr

I samarbete med företaget har jag ordnat en rabattkod till er JOFHVT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *