Kost kamm fönborste
Kost kamm fönborste

Kost kamm fönborste var med i en goodiebag från Eco Living Scandinavia. Det är en fönborste som ska vara bäst för mellanlångt hår så den hamnade verkligen rätt. Den är gjord i trä och piggarna är gjorda i naturmaterial. Jag hittar väldigt lite information om den men lovar att söka vidare.

Recension Handtaget är skönt att hålla i och ligger bra i handen. Mitt hår behöver borstas igenom med någon form av utredningsborste innan jag använder den här. Piggarna är relativt mjuka och jag gissar att det är för att inte slita på håret.

Annons

Även om Kost kamm fönborste är en fönborste så har jag mest använt den för att borsta håret blankt. Naturmaterial sliter mindre på håret än många platsborstar. Jag tycker även att man kan borsta fram en härlig glans med en sån här borste. Den här är lite mjukare än Ibero Bambu Hårborste men den har ju även utredningspiggar. Det blir snyggt när man kombinerar de borstarna och håret blir mjukt och lent.

En mer traditionell fönborste har ofta metall på borstdelen vilket gör formandet av håret snabbare men det intensifierar även värmen som vi utsätter vårt ömtåliga hår för. Det går definitivt att forma bra med den här men det tar lite längre tid. Jag har supertunna hårstrån så jag tycker det här känns skonsammare för håret.

Kost kamm fönborste finns på nätet för 15€

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *