Lip organic intimate care

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Life

Lip organic intimate care Sea Buckthorn & fragonia är en olja för att tvätta intimområdet. Att tvätta underlivet med vanlig tvål kan torka ut huden och rubba Ph värdet vilket kan leda till irritation. Den här är baserad på ekologiska vårdande milda växtoljor.

Som jag tidigare nämt så innehåller Lip organic intimate care Sea Buckthorn & fragonia växtoljor. De aktiva ingredienserna är havtorn som är känt för att reparera huden och även för att återställa slemhinnornas fuktnivå. Fragonia är en eterisk olja som har antibakteriella egenskaper och även kan motverka svamp.

Den ska användas på samma sätt som en tvål men kan även appliceras som en lugnande olja och vara kvar på huden. Du kan även använda den som rakolja och för intimområdet ska du definitivt vara försiktig med rakrämer.

Recension Flaskan är en fullträff. Genomskinlig så man ser hur mycket det är i flaskan. En pump som doserar alldeles lagom mängd produkt. Plasten är stabil och går inte sönder lätt men skadar inte heller badrummet om du tappar den.

Doften är otroligt trevlig. Ni som vill ha doftfritt får gnälla hur mycket ni vill man jag tycker om doft. Självklart är den inte parfymerad utan det är oljorna Det är lite av den där fräscha spadoften över den. Jag gissar att det är fragonian eller rosmarinen.

Den irriterar inte huden och är helt klart en av mina favoriter. Om ni jämför den här med Libresse dailies v-nourish så ser ni stora skillnader.

En flaska räcker väldigt länge och är definitivt prisvärd.

Lip organic intimate care Sea Buckthorn & fragonia finns hos Life för 199kr

Köpa igen? Både ja och nej, det har kommit en ny med probiotika som jag är nyfiken på från Lip annars hade jag köpt den här igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *