Living proof no frizz nourishing

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Living proof Frizz nourishing styling cream är en stylingkräm som ska göra håret mjukt och förhindra att det blir frissigt. Den ska också blockera fukt, ge lyster och ett långvarigt skydd. I mina ögon låter det som en önskedröm som blivit sann. Den är idealisk för medium till tjockt hår.

Jag vill ha ett lystrigt hår som är mjukt men har ett torrt, halvlockigt hår som ofta är frissigt och ser oborstat ut. När jag plattar håret och gör en slät frisyr brukar luftfuktigheten slå till och lockarna gör att frisyren inte längre ser ut som den ska. Som sagt, jag har en utmaning till den här krämen!

Living proof Frizz nourishing styling cream innhåller en patenterad Healthy Hair Molecule som ska skydda 70% bättre än oljor och och silikoner utan att skapa beläggningar eller tynga ner. Molekylen ska även göra att håret ser rent ut längre. Till er som jagar silikonfritt så kan jag meddela att den är silikonfri och ska vara säker även för färgat och behandlat hår.

När man använder Living proof Frizz nourishing styling cream ska man applicera den i nytvättat hår från botten till topparna och kamma igenom. För maximal effekt ska man styla med värme.

Jag har inte behandlat håret på evigheter och har min naturliga hårfärg men behöver verkligen något som stoppar friss och stänger ute fukt. En bonus är att den även ska bevara den naturliga volymen och när mitt hår mår bra har det volym men när det är för torrt ser det bara ut som en galen risbuske.

Recension: Första gången jag testade den så applicerade jag krämen i nytvättat hår. Det var lite lättare att borsta igenom håret och mitt blir ofta till en trasselboll när jag tvättar håret. Tyvärr hade jag inte tid att föna eller platta håret så det fick självtorka. Håret kändes mjukare och fick lite mer lyster. Framförallt vart det inte fett eller tungt utan bara fräschare. Två dagar efter tvätt kändes håret bra. 3e dagen började det kännas lite fett i botten men inte värre än att man klarar en dag till. Jag ser fram emot nästa tillfälle för då ska jag även värmestyla!

Living proof Frizz nourishing styling cream finns hos Lyko för 60ml 129kr/ 236ml för 329kr

Köpa igen? Är den hälften så bra som jag tror så köper jag litervis av den

Beskrivningen påminner om Nioxin 3D Styling definition creme men mer vårdande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *