Mantle The Face Jelly
Mantle The Face Jelly

Mantle The Face Jelly är en lätt gelkräm med en djupt återfuktande effekt. The Face Jelly lämpar sig utmärkt för alla hudtyper, men dess icke-portilltäppande formula uppskattas särskilt av aknebenägen och oljig hud

Som ett komplement till deras andra fuktkrämer, The Chill Cream och The Rich Cream, har Mantle The Face Jelly en innovativ vattenbaserad formula som absorberas snabbt och ger huden maximal mängd fukt och näring. Med en antioxidantrik blandning av CBD, hyaluronsyra, centella, peptider och klorofyll gör huden ordentligt återfuktad och frisk

Annons, inlägget fortsätter

Recension Som vanligt börjar vi utifrån och jobbar oss in. Burken är snygg men ett lock som ska skruvas av och sedan ett lock som man tappar bort får lite minus av mig. Glasburkar är inte det smidigaste att resa med men det är snyggt i badrummet. Utsidan får inte helt godkänt av mig men kom ihåg att jag är petigare och latare än de flesta. Man överlever att skruva av ett lock och peta lös ett skyddslock.

Färgen på krämen är underbart grön och ser så lockande ut att man nästan vill äta den. Doften är förvånansvärt neutral. Vissa av Mantles produkter har ju en säregen doft men jag har inte upplevt det med den här.

Konsistensen är geleaktig lite som aloe vera. Den absorberas fort in i huden och huden blir plumpad och återfuktad utan att se fet ut. Jag tycker även att huden ser lugnare ut och rödhet dämpas.

Den är perfekt på sommaren då man gärna använder lättare krämer.

Mantle The Face Jelly finns hos The Mantle för 749kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *