Marja Entrich Intensive skincare for face and neckMarja Entrich Intensive skincare for face and neck

Marja Entrich Intensive skincare for face and neck är ett serum som vårdar både ansiktet och halsen. Vi glömmer ofta bort hals och dekolletage och det brukar synas när man passerar 35. Många tycker att det känns onödigt dyrt att applicera serum på halsen innan de börjar inse att halsen ser betydligt äldre ut än ansiktet. Jag erkänner att jag själv gjort den missen men har i takt med ålderstecknen skärpt mig och nu är jag snart som italienarna och anser att ansiktet slutar vid naveln.

Vad är det då som ska vårda huden i Marja Entrich Intensive skincare for face and neck? Pentavitin ska binda fukt och hålla huden spänstig och slät. Hyaluronsyra binder fukt vilket gör huden slätare och fastar. Revitalin BT syresätter cellerna. Tillsammans ska de motverka rynkor och hålla huden slät.

Annons

Recension Glasflaska är vackert men osmidigt vid resor. Pipetten gör det enkelt att få fram en lagom mängd produkt.

Doften är fräsch och har en skön ton av aloe vera. Den känns sval på huden och klibbar inget. Den är lite fastare än vatten och känns lite geleig när man klappar in det.

Huden blir slätare och känns lite mer spänstig när man använder den. Jag har även använt den extra före makeup om jag känt mig lite torr och får då en fräschare lyster på huden och ser lite slätare ut.

Marja Entrich Intensive skincare for face and neck finns hos Hälsokraft för 799kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *