Trenderna M

Inlägget innehåller annonslänkar

Inlägget innehåller annonslänkar

Transderma M moisturizing serum är ett serum som ska fräscha upp trist, ojämn och trött hud samtidigt som den minskar fina rynkor. Genom att lugna inflammerad hud så får du en jämnare hudton. Mixen av ceramider och lipider absorberas djupt i huden eftersom de påminner om kroppens egna. Den passar för alla men du med torr och känslig hud har mest nytta av serumet. Hudidentiska ceramider stöttar huden och förhindrar uttorkning vilket skyddar och återställer torr och känslig hud.

Transderma O serum tillhör den exklusiva skaran av serum som jag verkligen tycker om som jag har höga förväntningar på det här såklart. Transderma känns lyxigt och härligt så man glömmer att det även är naturligt och crueltyfritt. Serumet ska appliceras på rengjord hud och få verka ensamt i 5 minuter innan du applicerar något mer. Tips från mig är att du nyttjar de minutrarna till att stå framför spegeln och beundra dig själv. Om du påstår att du inte har den tiden så lova att du inte har den tiden till att stå framför spegeln och kritisera dig själv heller.

Vad ska då uträtta mirakel med huden i Transderma M moisturizing serum? Skvalan (squalene) ger en silkeslen känsla på huden och fungerar som en fuktspärr. Ceramiderna har jag redan beskrivit och kolesterolet är ju ceramiderna

Recension Kommer inom kort

Transderma M moisturizing serum finns att köpa på nätet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *