Solskydd ansikte 2022

Solskydd ansikte 2022 visar att jag tydligen blivit klokare med åren. När jag var yngre solade jag solarium och hoppade över solskydd i hopp om att få så mycket färg som möjligt. Nu fick jag tyvärr färg men inte i den form som jag önskade. Pigmentsfläckarna ser verkligen inte kul ut och kollar man på t ex Reviderm hudscanning så är det fler på väg om jag inte är försiktig. Jag använder inte lägre än 30 till ansiktet och jag ber om ursäkt över mängderna som jag tydligen har.

Annons

Inlägget har dröjt eftersom jag har tappat bort Skin Rx Made cera cream waterful Sun up Plus SPF50+ PA++++ och letat efter den så den också ska få vara med. Det är ett fantastiskt solskydd men som har fått fötter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *