Reviderm hudscanning

Inlägget innehåller annonslänkar till Bangerhead

Nya produkter som jag hade missat, hela montern bestod av bra produkter såklart

Stockholm Beauty Week 2022 var jag först av alla att testa Reviderm hudscanning. Många är rädda för hudanalyser men jag ser det som att jag vill veta vad som är på gång så att man kan ta till åtgärder innan problemet blir värre än det behöver. Nackdelen med att göra hudanalys på en mässa är att de flesta har makeup så den visar ofta sämre resultat än verkligheten.

Här är scannern, den gör inte ont och visar hur du ska lägga upp din hudvård för maximala resultat.

Poängen med Reviderm hudscanning är inte att skrämma ihjäl dig med att du har en usel hy utan snarare att kunna skräddarsy en hudvårdsrutin som fungerar så effektivt som möjligt. Många använder bra hudvård men kanske inte rätt hudvård och då är det alltid bättre att gå på djupet så att man använder rätt produkter.

Att jag har problem med rödhet och kärl är ingen överraskning, det syns så fort jag blir kall eller varm. Det värsta kärlet som syntes har jag nu behandlat med IPL. Pigmeteringarna har byggts upp under yngre år som resultat av slarv med SPF och även de går många att se tydligt och fler är på väg upp med åren. För att bli av med dem helt krävs det många behandlingar men solskyddsfaktor reducerar problemet.

Varför väljer jag att lägga upp mina resultat av Reviderm Hudscanning om många tycker att det är läskigt? Av två skäl. För det första för att visa hur ofarligt det är och dessutom använder jag bra hudvård men har inte alltid gjort det och det är intressant att se skillnaden. Fina linjer fick jag en fin komplimang över, man kan se att jag sköter mig med solglasögon för annars är det vanligt att se små rynkor när man kisat i solen. Texturen var ok och inget jag behöver ändra så mycket på. Med min känslighet så behöver jag en rikare kräm på vintern. Som sagt, jag har inte perfekt hud men det är fortfarande inte läskigt att göra en analys och ingen har perfekt hud. Att min argrynka syns på bild bjuder jag på.

Jag fick justera lite i min hudvårdsrutin efter analysen men som tur är så fick man lite testers med sig så man kan känna efter hemma vad som fungerar. Inte helt otippat så var Reviderm Pycnogenol® OPC bra för min hud men att jag just nu ska använda en mildare rengöring än Reviderm cleansing foam. Värt att notera är att jag hade testat en starkare peeling hemma innan mässan och hudvården när man reser är ju inte lika bra som hemma. Jag kommer även komplettera med produktråden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *