Inlägget innehåller reklamlänkar

Rituals ritual of Karma Spf30 ingick i en Limited Edition Box från Goodiebox. Jag tycker om doften på Karma och färgen är sommarfräsch. Något jag inte visste var att den här inte innehåller UV-filter som skadar korallreven vilket var en trevlig överraskning. Den är vattenresistent och har både UVA- och UVB-skydd. Helt enkelt ett riktigt bra solskydd. Den absorberas snabbt och blir lite glansig men inte så att man stör sig. Det går att ta en shoppingrunda på stan även med solskydd.

Jag är noggrann med solskydd och Rituals ritual of Karma Spf30 har lagom hög spf för att jag ska tycka det är ett solskydd. Skillnaden enligt vissa är inte stor mellan 30 och 50 är inte så stor. Den här använder jag ganska ofta och den återfuktar bra och är rik på antioxidanter. Eftersom jag ofta reagerar på eteriska oljor var jag skeptisk i början till den här eftersom man oftast köper Rituals för doften och dofter är ju välkända för att irritera huden. Jag har klarat mig från utslag. Det många som har problem med utslag av solskydd missar är att verkligen vara noggrann med att tvätta bort solskyddet. Var alltså noggrann med att ha en bra rengöring och tvätta dig som om du burit fullfacemakeup varje gång du använt solskydd.

Rituals ritual of Karma Spf30 50ml finns bland annat hos Eleven för 169kr vilket är ett bra pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *