Rituals sun protection milky spray

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko

Rituals sun protection milky spray var med i Goodiebox The Open Box. Nu har jag lite för många öppnade solskydd hemma men jag gillar iden med spf i sprayform. Min önskedröm vore ett solskydd som även går att smörja ryggen med på egen hand. Den ska vara klibbfri vilket de flesta uppskattar. Den innehåller UVA och UVB-skydd. Något som är extra bra är att den är vattenresistent vilket inte ska förväxlas med vattenfast. Spf 30 ger ett gott skydd för de flesta och med risk för att vara tjatig så kommer du få färg även om du använder solskydd så ös på med SPF så slipper du åldras i förtid.

Nu doftar Rituals sun protection milky spray inte bara gott och det är nog något vi alla räknar med. Om man vill ha doftfritt finns det andra märken. Den innehåller även ett antioxidantkomplex som är gjort på vitt te, e-vitamin och ginkgo biloba. Ni som är observanta har säkert märkt att nästan alla Rituals produkter innehåller vitt te.

I synnerhet vi shoppingmissbrukare behöver tänka mer på miljön och något som gör mig glad är att den här följer Hawaiis lagar om miljövänliga solskyddsprodukter. Det innebär att alla Rituals solskyddsprodukter är utan UV-filter som kan skada korallreven.

För ett bra skydd ska du applicera Rituals sun protection milky spray en stund innan du ska vara ute i solen och sedan återapplicera under dagen. Du ska alltid applicera igen om du badar, svettas eller torkar dig med en handduk.

Recension Metall är återvinningsbart men jag vill helst kunna få en uppfattning om hur mycket det är kvar i flaskan. För miljön är det ok så länge du sorterar den rätt när den är slut.

Doften är underbar och är lika som Rituals ritual of Karma Spf30 och övriga Karma serien. Om jag tar en titt i badrumsskåpet så är det bara att inse att jag tycker om den doften.

Rituals sun protection milky spray finns hos Lyko i fullsize för 199kr

Köpa igen? Just nu så har jag gett mig själv köpförbud på solskydd eftersom jag ska hinna använda upp de jag har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *