Mii Cosmetics uplifting cheek colour tickle 03
Mii Cosmetics uplifting cheek colour tickle 03

Mii Cosmetics uplifting cheek colour tickle 03 är en rouge från härliga Mii Cosmetics. De har hudvårdande makeup som jag haft turen att få testa lite av. Mii Cosmetics flawless face base blev fort en av mina favoriter men en bra bas räcker inte. Vi vill ju ha lite färg på kinderna också. Tiden då vi tyckte det var helt ok att hoppa över rouge är borta även om jag känner mig lite för gammal för att hoppa på trenden med alldeles för mycket rouge. Personligen tycker jag det ser ut som om de fått en brännskada eller applicerat sminket i för hård belysning. Jag föredrar en lite mer neutral kind men med lite fräschör och lite piggare intryck.

Det som är vårdande i Mii Cosmetics uplifting cheek colour tickle 03 är ett algextrakt som ska bidra till lenhet. Mica har ljusreflekterande egenskaper. Jag har inte kollat upp micans ursprung men antar att den är certifierad och tas fram ansvarsfullt. Självklart ska jag kolla närmare men de flesta seriösa företagen har koll på frågan.

Recension Dosan har lagom storlek och en förvånansvärt bra spegel. Pigmentet är lagom, många rouger har för mycket pigment vilket gör att man lätt lägger på för mycket vilket jag inte vill. Dessutom brukar ju rouge vara bland de sista stegen i makeupen och då vill man inte behöva börja om. Den glider fint på huden och lägger sig snyggt. Jag är inte så bra på att applicera rouge men har ändå inte lyckats få det flammigt vilket är ett riktigt gott tecken.

Kinderna får en härlig färg och det ljusreflekterande pigmentet ger en lätt lyster utan att bli glittrig.

Mii Cosmetics uplifting cheek colour tickle 03 finns hos Åhléns för 308kr

Köpa igen? Jag har redan kikat på färgen Bloom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *