Mii Cosmetics flawless face baseMii Cosmetics flawless face base

Mii Cosmetics flawless face base är en foundation som ger en matt lyster och går att bygga upp täckningen med. Pigmenten ska anpassa sig efter hudtonen så den ser mer flät och naturlig ut. Den har även ljusreflekterande partiklar som ger en härlig lyster.

Det som ska vårda huden i Mii Cosmetics flawless face base är en mix av persikoextrakt, grönt te, druvor och alger. Den ska vara tillräckligt mild för att passa alla hudtyper.

Annons

Recension Tuben tar inte mycket plats och väger inte mycket. Det kompakta formatet på Mii Cosmetics flawless face base gör den väldigt smidig att ha med i necessären. Skruvkork är inget som jag gillar men det är i-landsproblem som man överlever.

Den är enkel att applicera jämnt och jag föredrar att applicera med fingrarna. Täckningen är lagom och huden får en silkesmatt lyster. Jag tycker den är finast med bara ett lager men det går att bygga lite mer täckning om man vill täcka lite mer på något speciellt område. Min fula pigmentsfläck brukar få dubbla lager även om jag låtsas att jag inte bryr mig om den.

Jag har även kombinerat den med Mii Light loving intensity Femme fatale och de är en perfekt kombination för party och event.

Mii Cosmetics flawless face base finns hos Åhléns för 368kr

Köpa igen? Oh yes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *