Molton Brown Coastal

Molton Brown Coastal är en sommarfräsch duschgele med doft av cypress och havsfänkål. Jag har aldrig hört talas om havsfänkål men det är lite av charmen när man läser på om dofter. Man hittar mycket nytt som man inte tänkt på. Havsfänkål går att odla i Sverige och växer vid kusten. Produkter med det i brukar beskrivas som friska och uppiggande. Cypressdoft utvinns ur barr och kottar och har en träaktig frisk doft. I aromaterapi brukar cypress anses som balanserande för humöret. Det är en doft som får en att tänka på sköna havsbriser. Den är fyllig men ändå fräsch.

Den här som jag använt är en mini som jag inte kommer ihåg vart jag köpt. Den kan ha kommit i någon box men jag är inte säker. Ifall ni missat det så shoppar jag lite mycket hudvård ibland. Det är en duschgel jag gärna packar när jag ska resa och vill ha en skön doft.

Jag har en känslig hud och får lätt utslag av många produkter. Ett tag använde jag bara doftfritt och milt men jag älskar dofter och har därför börjat leta sådant som min hud klarar. Molton Brown Coastal är en väldoftande favorit. Jag har inte fått några utslag av den och huden känns mjuk efter duschen. Doften ligger kvar lite på huden.

Nordic Feel har 20% på den nu så Molton Brown Coastal kostar 208kr istället för 260kr nu

Jag kommer absolut att köpa den här igen! Det är en sommarfavorit. Doften är så härlig så när den tog slut fick den stå i badrummet ett tag utan lock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *