Momo puri Milk jelly maskMomo puri Milk jelly mask

Momo puri Milk jelly mask är en djupt återfuktande mask som ska sudda ut ålderstecknen genom att återfukta huden ordentligt. Det är en mask som jag upptäckte på J Beauty lunchen och jag tycker om tänket bakom J-beauty. Som alla deras produkter så jobbar den på att stärka hudbarriären.

Vad gömmer det sig då i Momo puri Milk jelly mask? Momo Puri bygger på 2 stjärnor och det är persikoceramider som plumpar huden och laktobaciller som skapar en bra bakterieflora i huden. Tillsammans ger de en spänstig hud med lyster och mindre framträdande rynkor.

Recension En sheetmask är smidigt att ta med på resor och om man reser själv är det trevligt att krypa upp i hotellsängen med en mask innan man lägger sig. För naturen är engångsförpackningar ingen succé så tänk alltid på att källsortera dem och köp bara de masker som du verkligen använder.

Annons

Passformen på masken är såpass bra att man kan gå runt och pyssla med masken på. Jag har ovanan att blogga medans masker verkar så jag har ett par glasögon som jag inte är så rädd om som jag använder med masker. Man kan dra ut storleken lite på den om man som jag har ett stort huvud. För att få extra bra effekt så använde jag Momo puri cleansing wash innan jag applicerade masken men vilken rengöring som helst fungerar bara du applicerar masken på ren hud.

Mängden serum är otroligt generöst. Påsen ska masseras för att fördelas ordentligt på arket. Masken ska sitta på 3-10 minuter, eftersom jag är en snåljåp som vill maxa allt så vänder jag på masken efter 10 minuter och lägger den över dekolletaget en stund så även det får lite kärlek. Det glöms ju ofta bort tyvärr och vi som är över 30 brukar behöva återfuktning även där. Resterande serum ska masseras in innan du avslutar med en kräm.

Huden känns lite klibbig efter så jag föredrar den på kvällen. Man ser lite slätare och fräschare ut redan efter den första masken men man ska helst använda mask regelbundet för att se bra resultat.

Momo puri Milk jelly mask finns i 4-pack hos Lyko för 179kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *