Norrskin face repair serum

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Norrskin face repair serum är ett serum som har många bra funktioner. Det minskar synliga porer så vi nästan kan se ut som tjejerna på Instagram, minskar mörka fläckar och rynkor. Det ska även lugna och balansera huden. Det ingår i serien House of Lin som är inspirerat av vackra Hälsingland och innehåller extrakt från linfrö. Linblomman har egenskaper som är lugnande och läkande. Den passar för fet till torr hud och ska även passa känslig hud.

En talgproduktion i balans ger en hud som ser bra ut. Den peelande effekten ger en jämnare hudytan och den lugnande effekten ger en jämn hy med en frisk lyster utan rodnad och irritation.

Vad är det då som gör Norrskin face repair serum så bra för oss? Azelainsyra jämnar ut hudtonen och lugnar huden. Det är en naturlig ingrediens som är väldigt aktiv på huden utan att irritera den. Niacinamid balanserar talgproduktionen och stärker huden. Linfröextrakt är rikt på antioxidanter. Panthenol är återfuktande och en vacker hud behöver fukt. Arginin har föryngrande egenskaper.

Recension Flaskan är snygg men inte det smidigaste att ta med på resor eftersom den är gjord i glas. Pipetten gör det enkelt att få ut lagom mängd produkt. Jag hoppas att du är klokare än att du drar pipetten i ditt ansikte. Det gör att ditt serum håller sämre och fylls med bakterier.

Doften är neutral och det absorberas snabbt.

Huden mår riktigt bra av det här serumet och känns stark. Jag har haft en förmåga att kännas fet i huden ett tag men den balanserar fint.

Norrskin face repair serum finns hos Lyko för 349kr

Köpa igen? Oh yes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *