Serum Ansikte Ekologiskt Tester

Norrskin face repair serum

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Norrskin face repair serum är ett serum som har många bra funktioner. Det minskar synliga porer så vi nästan kan se ut som tjejerna på Instagram, minskar mörka fläckar och rynkor. Det ska även lugna och balansera huden. Det ingår i serien House of Lin som är inspirerat av Hälsingland och innehåller extrakt från linfrö. Linblomman har egenskaper som är lugnande och läkande. Den passar för fet till torr hud och ska även passa känslig hud.

En talgproduktion i balans ger en hud som ser bra ut. Den peelande effekten ger en jämnare hudytan och den lugnande effekten ger en jämn hy med en frisk lyster utan rodnad och irritation.

Vad är det då som gör Norrskin face repair serum så bra för oss? Azelainsyra jämnar ut hudtonen och lugnar huden. Det är en naturlig ingrediens som är väldigt aktiv på huden utan att irritera den. Niacinamid balanserar talgproduktionen och stärker huden. Linfröextrakt är rikt på antioxidanter. Panthenol är återfuktande och en vacker hud behöver fukt. Arginin har föryngrande egenskaper.

Recension Flaskan är snygg men inte det smidigaste att ta med på resor eftersom den är gjord i glas. Pipetten gör det enkelt att få ut lagom mängd produkt. Jag hoppas att du är klokare än att du drar pipetten i ditt ansikte. Det gör att ditt serum håller sämre och fylls med bakterier.

Doften är neutral och det absorberas snabbt.

Mer kommer!

Norrskin face repair serum finns hos Lyko för 349kr

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer är en dag och nattkräm som ska reducera rödhet i huden. Den ska återfukta och mjukgöra samtidigt som den stärker kapillärerna i huden, det gör blodkärlen mindre framträdande och får huden att se lugnare och jämnare ut. Alla hudtyper ska kunna använda den men framförallt ska den fungera för de med rosacea och ytliga kärl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *