Inlägget innehåller reklamlänkar

Kalahari anti puffiness eye serum är ett serum för ögonområdet. Det är oljefritt så du kan applicera makeup över utan att det kladdar runt. Det ger näring samtidigt som det återfuktar, stramar upp och minskar svullnad. Ansiktet får ju ofta bra serum men ögonen har i mitt fall fått nöja sig med bara lite ögonkräm ibland.

Annons

Vad innehåller Kalahari anti puffiness eye serum då som ska göra ögonen släta och vackra? Rooibosextrakt stärker hudens egna försvar och är antiinflammatoriskt. Kalahari melonfröolja är rik på Omega 3&6. Kigelia Africana Extrakt mjukgör, är antiinflammatoriskt och ökar cirkulationen. Hydrolyserat Riskli Protein hittar jag inget om varför de har i men protein är en byggsten i huden och sojabönsextraktet antar jag fyller samma funktion.

Det ska appliceras på rengjord hud morgon och kväll. Det går utmärkt att kombinera med eye balm eller under ögonmask för maximal effekt.

Recension Flaskan är otroligt vacker och får gärna stå framme. Pumpen gör det lätt att få ut rätt mängd produkt.

Annons

Jag tycker huden ser lite uppstramad ut och en viss minskning av svullnad. Nu började jag testa den under julhelgen då man kanske inte sover så mycket som man borde vilket utsätter den för extra utmaningar men jag tycker att den levererar bra.

Det är intressant att jag inte använder ögonserum ofta med tanke på att jag ofta stör mig på mina linjer runt ögonen.

Kalahari anti puffiness eye serum säljs på utvalda salonger för ca 499kr

Kalahari anti puffiness eye serum
Kalahari anti puffiness eye serum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *