Norrskin night repair face mask

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Norrskin night repair face mask ingår i serien House of Lin som är inspirerad av Hälsingland och dess landskapsblomma lin. Linet är rikt på ämnen som är bra för huden och jag kommer återkomma till hur. Hälsingland är ju mitt i Sverige och landskapet där jag bor så jag har höga krav på den här masken. Masken går att använda under dagen eller som en nattmask medans du sover. Den passar för känslig och blandad hy.

Kliniska studier har visat att hudens struktur förbättras synligt inom 14 dagar och den ska även reparera skadad hud. Den ska jämna ut huden och lugna den, även linjer och rynkor ska minska.

Vad innehåller då Norrskin night repair face mask? Squalane är ju en välkänd mjukgörare. E-vitamin ger glow och gör att produkten håller längre. Aloe Vera behöver väl ingen närmare presentation. Linfröextraktet boostar huden med vitaminer. Niacinamiden ska balansera hudens talgproduktion. Lin och jojobaolja ska mjuka upp hudens struktur. Omegafettsyrorna lugnar och reparerar. Vilda jordgubbar innehåller många bra näringsämnen.

Recension Burken är vacker och som alltid bör du helst använda spatel om du är noggrann med hygienen. Glas är vackert men inte helt smidigt på resor men de flesta är ju ändå hemma mer än borta. Korken är så fin och innerlocket är ju för att masken ska hålla längre även om det är omständigt att hantera.

Konsistensen är tjock och härlig. Jag applicerade en generös mängd första gången som jag testade den och man ser lite gråtonad ut i ansiktet då. Doften är som en lyxigare variant av Nivea. Jag rengjorde huden först med Dr K Cellreverse advanced exfo cleansing gel

Huden känns lugn och mjuk efter masken och ser finare ut.

Norrskin night repair face mask finns hos Lyko för 359kr

Köpa igen? Oh yes, jag älskar en bra mask som man även kan ha på natten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *