Nutrivöre beef liver
Nutrivöre beef liver

Nutrivöre beef liver kommer från ett märke som jag upptäckte på Eco Living Scandinavia. Det är inte en vegansk produkt men jag tycker om när man ändå använder hela djuret och lever är välkänt bra för vår hälsa. Det är ju dessutom ett naturligt kosttillskott och jag vill gärna äta så rent som det går. Frystorkning bevarar näringen på ett naturligt sätt. Djuret föds upp utan GMO, hormoner och antibiotika. Kapseln innehåller inga bindningsmedel eller annan utfyllnad.

Som med alla tillskott så ersätter inte det här en sund kost och livsstil utan ska ses som just ett tillskott. Om du har hälsoproblem eller överkänslighet ska du kolla extra noga vad du stoppar i dig. Jag är ingen expert så allt i inlägget är åsikter. Nu kan en persons åsikt ändå ge en fingervisning för om produkten kan vara intressant, annars hade jag aldrig skapat hela den här sidan.

Den görs av gräsbetande ko och frystorkas. Det finns även njure och hjärta men jag ska testa lever eftersom det stärker immunförsvaret, stärker synen och är bra för huden. Följande effekt kan uppnås vid intag

  • De röda blodkropparna ska öka.
  • Synen förbättras.
  • Immunförsvaret stärks
  • Hudhälsan förbättras
  • Neurologiska funktionen stärks
  • DNA syntesen
  • Vävnadsreparation & muskeltillväxt
  • Generell kroppsfunktion
  • Minskad utmattning
  • Hjärnhälsa

Recension Burken innehåller 30 dagars tillskott. Jag är lat och 6 kapslar om dagen låter jobbigt, dessutom kommer jag behöva ta med dem under resor. Nu kan man inte koncentrera lever hur mycket som helst utan att sabba näringsinnehållet så jag förstår tanken.

De doftar inte gott men är lättare att äta än jag fasade för. Jag har ju testat Viking Power Shield Wall och den höll jag inte på att klara av att äta. Den här har leverdoft men inte lika stark så det är en uthärdar doft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *