Tash Retinalt essence +vitamin c
Tash Retinalt essence +vitamin c

Tash Retinalt essence +vitamin c ska reducera mörka fläckar och ge en spänstig hud med lyster vilket vi alla vill ha. Huden ska bli mjukare, mer återfuktad och få en jämnare hudton. Den ska även balansera sebumproduktionen och fuktinivån. Fina linjer ska bli mindre framträdande och rynkorna minskar. Företaget är grundat av kvinnor med principen skönhet på in och utsida som även månar om naturen.

Den ska användas på ren hud innan serum och kräm morgon och kväll. Du kan spraya den i ansiktet eller applicera med en bomullsrondell. En bonus är att du preppar huden inför nästa steg i rutinen.

Annons

Vad är det då som ska öka på hudförnyelsen och minska mörka fläckar i Tash Retinalt essence +vitamin c? Det känns nästan nedlåtande att påpeka att den innehåller c-vitamin men det är känt för att jämna ut hudtonen, ge lyster och minska fläckar. Retinalt-komplex ska öka fastheten i huden genom att öka kollagenproduktionen. Hyaluronsyra ska göra huden slätare och mer återfuktad genom att binda fukten i huden.

Recension Glasflaska är vackert och den har den där härligt exklusiva tyngden. Tyvärr är kombinationen klantighet och glasflaskor inte så bra. Den väger lite för mycket för att få följa med på resor när man vill packa lätt.

När jag har bråttom så sprayar jag och annars använder jag Last object Last round Pro istället för en bomullsrondell. Misten lägger sig som en dimma utan att kännas blöt.

Jag har testat den med Tash Sisterhood retinoil bakuchiol och Klardie Fusicare calming moist balm på kvällarna och dagtid byter jag ut oljan mot Santa Verde pure refining serum. Första dagarna såg jag inte någon större skillnad men det är inte troligt att se efter några dagar med en essence men huden mår ok. Jag upplevde huden rödare än vanligt men det har varit sjuka dagar också så jag ska ge det några dagar till. Bakuchiol ska ju inte ge samma känslighetsreaktioner som retinol men min hud är känslig och reagerar ofta på stress så inför julen och under budgeteringstider är inte den bästa tiden för att testa hudvård. Jag kan ofta skratta åt influensers som inte tar en helhetssyn på hur de använder en produkt. Livet, maten och mycket annat inverkar på. vår hud och alla reaktioner beror inte på hudvård.

Den har en lätt doft och känns fräsch på huden.

Tash Retinalt essence +vitamin c kostar ca 34,59€

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *