Last object Last round ProLast object Last round Pro

Inlägget innehåller annonslänkar

Last object Last round Pro ska ersätta bomullsrondeller för engångsbruk. Fodralet är gjort av återvunnen plast från havet. Rondellerna är av 30% bomull och 70% träfiber och den dagen du slitit ut den kan du kompostera den. Den är såpass tålig att du ska även kunna ta bort nagellack med rondellen men då tipsar de om att ha den separat ifall du inte skulle få bort all nagellacksborttagning.

I kitet ingår 7 rondeller och en hållare. Last object Last round Pro ersätter 1750 bomullsrondeller för engångsbruk. Topz har rondeller av bra kvalitet så därför har jag jämfört dem. Det här ska inte jämföras med de billigaste skräpet som luddar till bedrövelse. Topz kostar 19kr för 80st hos MEDS. Det motsvarar 21,88 förpackningar och det skulle kosta 415kr så du sparar både pengar och miljö.

Kom ihåg att använda tvättpåse när du tvättar dem annars kan de försvinna i tvättmaskinen. De rekommenderar även att du förväntar padsen med diskmedel om du använt oljebaserat eller tung makeup för att undvika fläckar på övrig tvätt.

Recension Fodralet är så snyggt och även om svart plast ännu inte går att återvinna så gillar jag det eftersom jag tänker ha det väldigt länge och då köper jag i min favoritfärg. Svart har dessutom fördelen att det gör inget om man inte lyckas tvätta bort eyeliner och sånt i tvätten.

När man blöter dem blir de mjuka och härliga. Jag har dem mest för att applicera toner eftersom jag föredrar Amelie Soie Mini Beauty Towel för att tvätta ansiktet men de luddiga rengöringspadsen fungerar inte lika bra för toner och essence. Jag ogillar dessutom engångsprodukter så jag har ofta applicerat toner och essence med fingrarna. De är även bra för micellar rengöring.

Jag bor i hus och har tillgång till en tvättmaskin som verkar gå hela tiden så jag klarar mig ganska bra med 7 även om jag är lite sugen på att köpa fler. I badrummet har jag en ljuslykta på golvet där jag slänger alla pads så de ligger lite luftigt innan tvätt.

Last object Last round Pro finns hos Lyko för 159kr

Du kan även köpa dem direkt hos Last object och rabattkoden Hudvardstest ger dig även lite rabatt www.lastobject.com/?ref=bb-9zgbg8

Köpa igen? Hållaren kommer hålla en evighet men jag funderar på fler pads eftersom familjen upptäckt hur bra de är så mina 7 går åt fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *