Inlägget innehåller reklamlänkar

Browgame Cosmetics instant brow lift wax är ett brynvax som även vunnit pris på Daisy Beauty Award 2023. Det ska ge illusionen av ett browlift genom att vaxet håller brynen på plats hela dagen.

Det är enkelt att använda Browgame Cosmetics instant brow lift wax. Borsta bara på lite produkt på borsten och jobba sedan in det i brynet och forma den form du vill ha sen ska det hålla hela dagen. Bäst effekt får du om du borstar uppåt och utåt.

Recension Glasburk är inte det mest lämpliga formatet för resor men det finns människor som inte reser så mycket och då är en glasburk snygg. Det jag ogillar är det lilla locket i burken som är lite svårt att pillra upp och tenderar att flyga iväg om man lägger det fel men det är inte lockets fel. Det är jag som har ett belamrat sminkbord och ofta sminkar mig väldigt snabbt.

Det är lätt att styra brynen dit man vill ha dem fast mina tenderar att vara lite åt lockiga hållet. De får inte den fula vaxiga ytan som man vill undvika och brynen håller sig där de ska hela dagen.

Efter en tid i min makeupbag upptäckte jag en irriterande sak. De har snålat på trycket på locket och texten är utsmetad. Självklart är produkten lika bra men jag tycker ändå att sånt är irriterande. Det positiva är att den ändå är tillräckligt bra för att få en plats i sminkväskan flera månader.

Browgame Cosmetics instant brow lift wax finns hos Lyko för 219kr

Köpa igen? Absolut men inte just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *