Paradox 3in1

Inlägget Innehåller annonslänkar till Goodiebox

Annons

Paradox repair 3in1 conditioner är en hårprodukt som var med i Goodiebox Caring nature boxen. Här snackar vi heaven! Den är ett vanligt hårbalsam, en inpackning du kan ha över natten och en finishing kräm efter styling. Som med övriga produkter i boxen har den naturligt innehåll. Kom ihåg att naturlig varken betyder bättre eller mindre irriterande för de med känslig hud utan bara helt enkelt att de är naturliga.

Inte helt otippat så innehåller Paradox repair 3in1 conditioner kokosolja. Det känns nästan som om det är obligatoriskt i naturliga produkter. Lavendelolja tycker jag var en intressantare ingrediens. Citrusprodukterna ger säkert lyster men kan även vara uttorkande så den ska användas med försiktighet.

Recension Något i beskrivningen hos Goodiebox som fick mig att fnissa var att de kallade förpackningen för plastfri. Nu stämmer det nästan eftersom förpackningen är gjord av aluminium men korken är väl gjord av plast. Tuben är ju helt ok om vi förbiser idiotin med skruvkork. Vem vill hålla på med sån i duschen med blöta fingrar?

Som balsam är den ok. Nattkur har jag inte testat än. Stylingkräm var den bra som när håret kändes torrt och frissigt.

Paradox repair 3in1 conditioner känns som en boxprodukt men enligt Goodiebox kostar 250ml 263kr, den i boxen var på 50ml

Köpa igen? Den är helt ok men jag gynnar i första hand svenska handlare och den har inga unika egenskaper. Allt i ett produkter med naturligt innehåll finns som görs i Sverige och jag tycker mer om Herb hub Ros & malva gojs

Paradox repair 3in1 conditioner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *